Omarica za pikado tarčo Arena z LED osvetlitvijo

Omarica Arena za pikado tarče iz Sisala (pikado tarče za kovinske pikado konice) je opremljena s 5 LED lučmi za optimalno osvetlitev pri igranju pikada, ki delujejo na 3 AA 1.5V baterije (baterije niso priložene) ter 2 tabelama za zapisovanje rezultatov.

Kategorija: Pikado
Proizvajalec: Karella
Šifra: 8074.03
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 99,95 €

Omarica Arena je namenjena za namestitev pikado tarč iz Sisala (pikado tarče za kovinske pikado konice) in je opremljena s 5 LED lučmi na zgornji strani omarice za optimalno osvetlitev pri igranju pikada, ki delujejo na 3 AA 1.5V baterije (baterije niso priložene). Omarica dimenzij 91,5cm x 63cm x 14cm je narejena iz MDF ter oblečena s črno folijo v imitaciji lesa. Na obeh straneh omarice se nahajata 2 praktični tabeli za zapisovanje rezultata. Kreda za pisanje po tabeli in goba za brisanje sta priloženi. Na spodnji stranici (na dnu tabele za zapis rezultatov) se nahajo luknjice za (vertikalno) shranjevanje pikado puščic (glej sliko). Omarica je ob dobavi razstavljena (v pakiranju dimenzij 99cm x 56cm x 5cm, teža prib. 7,4kg) in se s pomočjo priloženih navodil enostavno sestavi v nekaj minutah. Ravno tako so priloženi vijaki in zidni vložki za pritrditev omarice na steno ter nosilci za namestitev tarče v omarico.

- material: MDF (mediapan) v imitaciji lesa, črne barve
- 2 tabeli za zapisovanje rezultata
- kreda za pisanje rezultatov in gobica za brisanje table so priloženi
- možnost shranjevanja 6 pikado puščic
- enostavno sestavljanje in montaža (pritrditev na steno)
- navodila priložena
- vijaki z zidnimi vložki ter nosilci za tarčo priloženi
- zunanje mere omarice: 91,5cm x 63cm x 14cm (d,v,g), neto teža prib. 6,5kg
- dimenzije pakiranja in teža: 99cm x 56cm x 5cm (d,š,v), bruto teža prib. 7,4kg

Blagovne znamke

Garlando Exceed Artemis Winmau Didakites Iwan Simonis Kamui Tom Hardy McDermott Z9 Billiard Cloth Winsport Joss Cues Jim Davis Mezz Cues Predator Blue Diamond Karella Cuetec Pechauer Custom Cues Biljardist.si Echowell Talbot Torro Universal Buffalo Dufferin Garden Games Aramith Longoni Poison Renzline Tweeten Storm