Ročni nogomet Deluxe Wood

Ročni nogomet Deluxe Wood ima izredne igralne lastnosti, je zelo robusten ter težak in zaradi cenovne dostopnosti brez konkurence v razredu tovrstnih ročnih nogometov.

Kategorija: Ročni nogomet
Šifra: 5245.01.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 519,00 €

Ročni nogomet Deluxe Wood ima izredne igralne lastnosti. Je zelo robusten in težak ter zaradi cenovne dostopnosti brez konkurence v razredu tovrstnih ročnih nogometov. Deluxe Wood je cenovno dostopen turnirski ročni nogomet z lepo kombinacijo imitacije lesa (MDF) in kromiranih detajlov. 15mm debela MDF igralna površina ima privzdignjene robove in zato preprečuje žogici, da bi se ustavila oziroma zašla v "mrtvi kot". Polne, kromirane, jeklene igralne palice, s premerom 16mm, tečejo skozi kroglične ležaje v okvirju ročnega nogometa. Zahvaljujoč zelo močnim lesenim in po višini nastavljivim nogam, ki morajo nositi 82kg težak nogomet (dimenzije nog 12.5cm x 12.5cm z dodatno kromirano cevjo za prečno ojačitev) je Deluxe Wood ročni nogomet izredno stabilen in narejen za močno odraslo in strastnejšo igro. Figure so izdelane iz trpežne PVC plastike in se lahko po potrebi enostavno in individualno zamenjajo. Črne ergonomsko oblikovane ročke na igralnih palicah in števca rezultata so ravno tako izdelani iz trpežne PVC plastike.
Ob nakupu ročnega nogometa Deluxe Wood vam priporočamo tudi nakup dodatnih žogic za ročni nogomet (priložene žogice so strukturirane in težje vodljive),
silikonski sprej, da bodo igralne palice ročnega nogometa vedno gladko drsele skozi ležaje ter pokrivalo, da bo vaša miza za ročni nogomet zaščitena pred vlago, prašenjem in umazanijo.
 

Deluxe Wood nogometu so ob dobavi priloženi tudi:
- 2 žogici premera Ø36mm
- 11 figur na ekipo
- 2 črna števca rezultata
- kromirane zaščite robov okvirja
- 2 kromirana stojala za kozarce ali pločevinke
- navodila za sestavljanje (čas sestavljanja cca 1 ura)
- garancija 1 leto

Dimenzije in teža ročnega nogometa Deluxe:
- 140cm x 74cm x 86,5cm (d,š,v)
- igralne palice na višini 84 cm
- neto teža: cca 80kg

Dimenzije in teža pakiranja:
- 1 karton 143cm x 81cm x 22cm (d,š,v)
- bruto teža: cca 84kg

Pomembno:
Strošek dostave ročnega nogometa Deluxe je 20,00€ zaradi prekoračitve teže 40kg.

Blagovne znamke

Kamui Exceed Aramith Iwan Simonis Buffalo Didakites Winsport Renzline Cuetec Pechauer Custom Cues Longoni Winmau Blue Diamond Dufferin Poison Jim Davis Tom Hardy Talbot Torro Garden Games McDermott Tweeten Joss Cues Predator Karella Storm Garlando Universal Mezz Cues Biljardist.si Artemis Echowell Z9 Billiard Cloth