Ročni nogomet za zunanjo uporabo STORM F1 s teleskopskimi igralnimi palicami

Ročni nogomet za zunanjo uporabo STORM F1 s teleskopskimi igralnimi palicami je narejen iz termo plastike in fiberglass mase ter zato odporen na vse vremenske razmere. Namizni nogomet STORM F1 je primeren za postavitev v vseh "Outdoor" področjih kot so: letovišča, avto-kampi, na bazenih, vrtovih, ipd.

Kategorija: Ročni nogomet
Proizvajalec: NIR
Šifra: 5350.06.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 1.060,00 €

Ročni nogomet za zunanjo uporabo STORM F1 se ponaša tudi z zelo stabilno konstrukcijo, ki ima integrirane in po višini nastavljive noge, dvojno kromiranimi teleskopskimi igralnimi palicami premera 16mm, ležaji za igralne palice in vzmeti na igralnih palicah so iz nerjavečega jekla, izredno trpežnimi figurami (igralci), ki so vliti na igralne palice ter 5mm debelim kaljenim steklom za igralno površino. Priloženih je tudi 10 kosov "Tournament" žogic za ročni nogomet. V ponudbi imamo tudi Ročni nogomet za zunanjo uporabo STORM F1 s klasičnimi igralnimi palicami.

 

Priporočamo tudi uporabo silikonskega spreja za palice ročnega nogometa , za gladko drsenje palic skozi ležaje in manjšo obremenitev na zapestja pri igranju.

Outdoor ročni nogomet STORM F1 s teleskopskimi palicami:

- material: termo plastika in fiberglass masa
- stabilna konstrukcija
- integrirane in po višini nastavljive noge
- teleskopske dvojno kromirane igralne palice premera 16mm
- ležaji za igralne palice in vzmeti na igralnih palicah so iz nerjavečega jekla
- izredno trpežne figure (igralci), ki so vliti na igralne palice
- 5mm debelo kaljeno steklom za igralno površino
- priloženih 10 kosov "Tournament" žogic

 Dimenzije ročnega nogometa STORM F1:

- zunanje mere korpusa: 138cm x 76cm x 88cm (d,š,v), igralne palice so na višini 84cm
- zunanje mere z igralnimi palicami: 138cm x 110/125cm x 88cm (d,š,v)
- dimenzije igralne površine: 120cm x 70cm
- teža neto: 62 kg
- dimenzije pakiranja: 1 karton, 150cm x 80cm x 30cm, bruto teža: 65kg

Pomembno:
- Priporočamo vam, da v zimskem času ročni nogomet STORM F1 po uporabi vedno pokrijete z vodoodpornim pokrivalom in s tem preprečite poledenitev igralne površine, v toplejših mesecih pa zaradi zaščite pred umazanijo in dežjem.
- možen samo osebni prevzem zaradi prekoračitve limita teže (40kg) našega pogodbenega partnerja za paketno distribucijo GLS.

Blagovne znamke

Biljardist.si Longoni Iwan Simonis Winsport Aramith Blue Diamond Z9 Billiard Cloth Talbot Torro McDermott Tweeten Cuetec Buffalo Pechauer Custom Cues Dufferin Universal Renzline Echowell Predator Karella Mezz Cues Garlando Poison Winmau Kamui Didakites Garden Games Joss Cues Exceed Storm Artemis