Števec rezultatov za pikado tarče "Touchpad Scorer"

Števec rezultatov Winmau "Touchpad Scorer" je namenjen beleženju rezultatov pri neelektonskih pikado tarčah oz. pikado tarč iz sisala v katero se meče pikado puščice s kovinsko konico.

Kategorija: Tarče za Pikado
Proizvajalec: Winmau
Šifra: 8079.01.1
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 119,95 €

Števec rezultatov Winmau "Touchpad Scorer" je namenjen enostavnemu beleženju rezultatov za pikado tarče narejene iz sisala v katero se meče pikado puščice s kovinsko konico (neelektronske tarče). Števec lahko beleži rezultate do 8 igralcem in ima že nastavljene programe za 32 različnih iger v 595 variacijah s 4 opcijami za igro "Cricket". Uporaba je zelo enostavna saj po metu 3 pikado puščic enostavno pritisnete segmente na števcu, ki so jih puščice zadele in razultat se avtomatično sešteva oziroma odšteva (odvisno od igre). "Touchpad Scorer" števec se lahko tudi montira na steno poleg tarče. Dimenzije števca so 27cm x 15cm in deluje na 3 AAA baterije (baterije niso priložene).

- za 8 igralcev
- prednastavitev za 32 iger s 4 opcijami za igro "Cricket"
- LCD zalon
- zvočni efekti
- Single In/out ter Double In/out opcije
- 27cm x 15cm
- možna montaža na steno
- deluje na 3 AAA baterije (baterije niso priložene)

Blagovne znamke

Talbot Torro Joss Cues Renzline Garlando Artemis Predator Kamui Mezz Cues Pechauer Custom Cues Tweeten Garden Games Longoni Aramith Storm Winsport Didakites Winmau Z9 Billiard Cloth Karella Poison Buffalo Cuetec Echowell Universal Exceed Blue Diamond Biljardist.si Dufferin Iwan Simonis McDermott